Līgavu vakari ar Amelii

Kopā ar kāzu kleitu salonu Amelii mēs rīkojam dzirkstošus "Līgavu vakarus" 🤍 27. septembris 🤍 12. oktobris 🤍 9. novembris


Katrā no šiem vakariem Tev būs iespēja satikt mani, uzdot personīgus jautājumus saistībā ar Tavām kāzām.

Es pastāstīšu svarīgāko, lai Tu vari baudīt ne vien kāzu dienu, bet arī kāzu plānošanas procesu.

Kāzu kleitu dizainere un zīmola Amelii īpašniece Ieva Ruka dalīsies ar visu par un ap kāzu kleitām.


Lai šie vakari būtu pēc iespējas vērtīgāki Tev, mēs aicinām viesos dažādus kāzu jomas profesionāļus.

🤍 27. septembrī mums piebiedrosies kāzu fotogrāfs Klaids Lielbiksis un kāzu filmu veidotāji Kaņepes films, lai dalītos ar būtiskām niansēm par to kā tikt pie skaistiem kadriem kāzu fotogrāfijās un filmā. Lai Tev būtu priekšstats, par to, kā top šie svētku materiāli un kas ir svarīgi zināt, pirms izvēlies savu īsto fotogrāfu un filmētāju. Viņi dalīsies ar noderīgiem padomiem un pieredzi.


🤍 12. oktobrī mēs esam uzaicinājušas ciemos muah Lindu Liepiņu, kura Tev pastāstīs sievišķīgi par svarīgāko - par kāzu dienas pucēšanos, par to, ar ko tad atšķiras vienkāršs svētku grims un frizūra no kāzu dienā veidotā, jo ikviena no mums savā kāzu dienā vēlas gan justies, gan izskatīties debešķīgi skaisti.
Viesosies arī bārmenis Rihards Onzuls, kurš ne tikai Tevi cienās ar gardiem kokteiļiem, bet pastāstīs niansēti par visu, kas svarīgs kāzu bāru veidojot. Dalīsies ar dažādiem knifiem un ierosinājumiem, lai Tavās kāzās būtu pārdomāts un novērtēts bārs.


🤍 9. novembrī viesosies kāzu dekoratore Dagnija no Love Letters, floriste Ieva no Amie ziedi un dizainere Ieva no Delicate, kuras iepriecinās Tevi ar dažādiem smukumiem un smalkumiem, rūpēsies par to, lai Tev būtu pēc iespējas pilnvērtīgāks ieskats par to, kā veidojas "kāzu dekorēšana" un kā vizuāli panākt vēlamo rezultātu.


Mēs Tevi gaidīsim, lai kopā, ļoti brīvā un dzirkstošā gaisotnē baudītu šos īpašos līgavu vakarus. Cienāsim Tevi ar dzirkstošo vīnu un gardiem desertiem.


Raksti man ziņu un rezervē sev vēlamo "Līgavu vakara" datumu vai datumus.

WhatsApp me/



Sākums: plkst. 18.30
Vieta: Amelii studija
Dalības maksa: 30 eiro

Nekavējies, vietu skaits ir ierobežots