Pirmais ieskats Jūsu kāzu dienā!

Kad ir izlemts par kāzu ceremonijas un svinību vietām, seko pirmā pietura, kurā uzkavēties, pafantazēt, apkopot idejas un ķerties pie ielūgumu tapšanas.
Ielūgums ir kāzu dienas pirmā vīzija, kas ļauj viesiem jau ielūkoties Jūsu sapņu pasaulītē. Viņiem radīsies ieskats par to, ko sagaidīt, kā ģērbties un noskaņoties šiem svētkiem.

Nereti ielūgumu tapšanā iesaistās vairāki radoši prāti. Katrs pieskāriens rada papildinošu detaļu, lai izsapņotais mākslas darbs izdotos pilnīgs un līdz niansei pieslīpēts.

Ar lielu aizrautību es iedegos no sirds katrā ielūguma tapšanas procesā. Es izloloju ikvienu no tiem, jo man kā svētku rīkotājai tas ir atkal jauns un fantastisks izaicinājums, gatavojoties katra pāra lielajai dienai.

Radīšanas procesā, es bieži vien atklāju daudz jaunu un brīnišķīgu lietu par katru jauno pāri no kurām tiek izvilkta emociju buķete, kas pēc tam atspoguļojas pašos ielūgumos. No mīlestības bagātības un skaistiem sapņiem neizbēgt!

Skaistu un gaumīgu detaļu nekad nevar būt par daudz un tieši tāpēc ar vēl lielāku aizrautību turpinu domu lidojumu par citām papīra dizaina detaļām, kas papildinās kāzu ansambli.

Svētkos kopā ar ielūgumiem vienā solī turpina iet – galda kartes, galda numuri, ēdienkartes, dzērienu kartes, galda plāns, istabiņu izvietojumu plāns, mīļas vēstulītes numuriņos, paldies dāvaniņas viesiem, dažādas norādes un uzraksti, viesu grāmata un pat individuālas salvetes un dzērienu pudelītes.

Šis viss personalizē jūsu kāzu dienu un papildina noskaņu... Lai arī jums izdodas!

Paldies māksliniekiem - Manilla; Dagnija Gaile; Kaiva Narbute; Alise Ķīnasta.

Foto ņemti no personīgā arhīva un tapuši sadarbībā ar Latvijas labākajiem fotogrāfiem.